Фітобочка у себе вдома

Що може бути краще комфортного відпочинку у власній домашній сауні? На жаль, мало які сучасні квартири мають достатню площу для її установки. Крім того, інфрачервона сауна вимагає чималих грошових вкладень.

Але з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Як альтернативний варіант сьогодні використовуються дерев'яні фітобочки, зроблені з кедра. Таке обладнання має безліч переваг. Фітобочки безпечні і компактні, здатні прикрасити інтер'єр будь-якого приміщення і принести масу позитивних емоцій. Незвичайний дизайн і достаток переваг цього унікального пристрою практично миттєво привернули увагу справжніх шанувальників сауни і бані.

Користь процедур, прийнятих в дерев'яних бочках, беззаперечна. Випари кедрових ефірних олій і гаряча пара мають сприятливий вплив на організм людини. Ухвалення таких процедур допомагає кращій циркуляції крові, заряджає бадьорістю і гарним настроєм, очищає пори, бореться з целюлітом, виводить токсини, шлаки і зайву рідину.

Сьогодні існує безліч форм і розмірів цього чудесного пристосування. Фітобочки бувають збірні і нерозбірні. Їх можна прикрасити відповідно до особистих смаків та уподобань, розписати різними кольорами або викласти мозаїкою.

Серед суттєвих «недоліків» чудо-бочок виділяють тільки один. Простір такої парильні не дозволяє посидіти в ній дружною, веселою компанією - в неї може поміститися лише одна людина. Але хіба ж це проблема? Друзі можуть сісти недалеко від бочки-сауни і провести час за веселою бесідою, чекаючи своєї черги, щоб на собі випробувати всі позитивні властивості цього унікального винаходу людської кмітливості.

Читайте також