Секс в лазні – користь чи шкода?

Багато хто любить посидіти в сауні за чарочкою алкогольного напою. Такий відпочинок часто асоціюється з теплою компанією, красивими усмішками, музикою і, звичайно ж, жінками. Любителі гострих відчуттів цілеспрямовано практикують відвідування лазні з метою сексуально-еротичної розваги. Вони ж знають, що секс і лазня – це дуже навіть сумісні речі. Тим більше що гаряча пара, березовий віник і пивко з рибкою навівають спокусливі задуми. А приємне завжди треба поєднувати з корисним. Секс в лазні – звучить заманливо, але, мабуть, не кожна людина знає про всі позитивні і негативні моменти цього заняття.

Чому потрібно займатися сексом в лазні?

Секс в лазні

Мистецтво спокушання найбільш ефективно проявляється якраз в лазні, коли після розпарювання всі нервові закінчення на шкірі стають дуже чутливими до пестощів, а відвідування парильні робить голову людини дуже легкої і чемною. Це сприяє взаємному розкріпаченню. Саме в цей момент мізки дозволяють тілу робити те, що йому хочеться. Погодьтеся, що подібної аури можна домогтися, мабуть, тільки великою дозою алкоголю. У лазні ж можна досягти подібного розслаблення і розкріпачення без серйозної шкоди для організму.

Другий момент. У лазні роздягати один одного не доведеться, тому що все це кожен робить самостійно. Якщо говорити про жінок, то деякі люблять кокетливо прикриватися рушником або простирадлом. Але це не настільки суттєва перепона, так як при бажанні це можна зняти одним рухом.

Момент третій. У лазні людина відчуває себе вільним і безмірним. Тому не встежиш, як вип'єш пару зайвих чарок горілки, коньяку або кілька пляшок пива і, здавалося б, в такому стані секс в лазні може провалитися. Однак жар парної з потом швидко виводить алкоголь, і буквально за півгодини ви знову будете тверезим, як огірок. А це дозволить контролювати процес насолоди один з одним.

Чим небезпечне заняття сексом в лазні?

Чим небезпечне заняття сексом в лазні?

Висока навколишня температура – це навантаження для організму. Особливо для серцево-судинної системи. А під час інтимної близькості це навантаження зростає на порядок. Що загрожує стрибками тиску, непритомністю і серцевими нападами. Тому людям з серцевими захворюваннями займатися сексом в лазні не рекомендується. Також траплялися випадки, коли закохані так захопилися один одним, що не помітили, як опинилися біля розпеченої грубки або бочки з окропом. Наслідки були не з приємних. Крім цього, на мокрій підлозі існує серйозна небезпека подскользнуться в пориві пристрасті, що загрожує ударами і переломами.

Що стосується поз, то бажано, щоб жінка була зверху, так буде безпечніше. Бажано руками до навколишніх предметів не доторкатися, вони можуть бути гарячими. У лазні можна спробувати багато класичних і екстремальних поз. Це вже залежить від фантазії і бажання партнерів.

Читайте також